• Onze winkels
  • Taalkiezer
    NL
    • FR
Laat je boodschappen thuis bezorgen. Nieuwe klant? : Ontvang nu €10 korting* + GRATIS levering!  Meer info

Taco | Seasoning Mix

Santa Maria

28 gr - 42,86 €/kg
€1,20
Productinformatie

Beschrijving

Een mix van typisch Mexicaanse kruiden zoals chilipeper, komijn en oregano. Met de Taco Seasoning Mix geef je het gehakt voor alle taco- en tortillavullingen meer smaak. Droog en op kamertempueratuur bewaren.

Gebruiksaanwijzing

Bak 500 g gehakt mooi bruin in een klontje boter of olie. Voeg de kruidenmix en 100 ml water toe. Laat 5 minuten zonder deksel koken. Warm een tortilla of een taco shell op en vul hem met het vlees en werk af met wat sla.

Ingrediënten

Kruiden (chilipeper (11%),komijn (10%), kno?ook (6%)), druivensuiker, ui (19%),zout, oregano (4%), gistextract, aardappelzetmeel,aardappelvezel, antiklontermiddel (siliciumdioxide),kruiden extract (paprika).

Allergenen

Onbekend:  Fish [NL],  Sulphur dioxide or sulphite [NL],  Sesame [NL],  Mustard [NL],  Molluscs [NL],  Crustaceans [NL],  Eggs [NL],  Soybeans [NL],  Celery [NL],  Gluten [NL],  Peanuts [NL],  Lupin [NL],  Milk [NL],  Nuts [NL]

Net inhoud

28GRM

Bijzondere bewaarvoorschriften

Droog en op kamertemperatuur bewaren.

Benaming

KRUIDENMIX VOOR TORTILLA- EN TACOVULLING

Producent informatie

Santa Maria B.V. - Santa Maria BV Archimedesbaan 18A 3439 ME Nieuwegein Nederland

Voeding

Per 100GRM
Energie 1222KJ
Kilocalorieën 290KCAL
Vetten waarvan 5GRM
Verzadigde vetten 0.6GRM
Koolhydraten waarvan 46GRM
Suikers 22GRM
Vezels 12GRM
Eiwitten 9.6GRM
Zout 17GRM

Anderen kochten ook...

ID:681216

** DISCLAIMER: Waar mogelijk streeft Delhaize ernaar om betrouwbare informatie te krijgen van de producten en die betrouwbare informatie op de website te publiceren. Delhaize kan de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid echter niet garanderen. Er kunnen enkele verschillen zijn tussen de gegevens op de website en die op de productetiketten, o.a. omwille van technische redenen die inherent zijn aan voorraadrotatie. De gegevens op deze website vervangen de gegevens op de productetiketten niet. In het geval van afwijkingen geldt de informatie op de productetiketten. De consument moet vóór aankoop en minstens vóór consumptie van het product de gegevens op de etiketten controleren (inclusief allergenen). De consument doet uitdrukkelijk afstand van enig verhaal tegen Delhaize in het geval van afwijkingen. Alle gegevens worden voorzien door de producent via Trustbox (c) van GS1. Voor meer informatie, ga naar de pagina http://www.gs1belu.org

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst