• Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  
RED05, RED10 en RED20: Profiteer nu van korting met de promocodes RED05, RED10, RED20! Zie de voorwaarden onderaan de homepagina.  

Webshop Delhaize.be

Waarom is er op sommige producten een maximum aantal stuks ingesteld?
Om ervoor te zorgen dat onze producten voor een maximum aantal klanten beschikbaar zijn, hebben wij momenteel een maximum ingesteld op mondmaskers.


Home Delivery

Worden mijn bestellingen nog tot in mijn keuken of appartement gebracht?
Om de risico’s van besmetting zo veel mogelijk te beperken, zullen onze bezorgers de boodschappen vanaf nu tijdelijk tot aan je voordeur brengen, en niet meer tot in de keuken. Onze algemene voorwaarden in verband met de levering tot op het verdiep, blijven in voege.
 

Collect

Is afhaling in mijn Collect-punt mogelijk? *
Om de veiligheidsmaatregelen van onze klanten en het personeel in onze winkels te garanderen, zijn niet al onze afhalingspunten beschikbaar.
Op dit moment is onze Collect afhalingsdienst beschikbaar in 66 Delhaize Supermarkten. De volledige lijst vind je via de link hieronder:

Waar vind ik meer info over de online diensten?

*Minimumbedrag inzake reservaties voor Collect wordt €60:
Na het heropenen van onze service Collect, werd besloten om het minimumbedrag voor deze service gelijk te stellen met het minimumbedrag inzake reservaties voor onze service Home Delivery (thuisleveringen). Dat betekent dat vanaf maandag 20/04/2020 elke nieuwe reservatie, na aftrek van promoties, kortingen en elke andere kost, zoals voorbereidingskosten enz., minimaal €60 moet bedragen. Dit doen we om de werklast voor onze medewerkers in de winkels te verlichten in deze uitzonderlijke tijden.
Om de veiligheid van onze klanten en het personeel in onze winkels te garanderen, zullen 66 afhaalpunten bij onze Delhaize Supermarkten beschikbaar zijn. De volledige lijst van deze Collect-afhaalpunten vind je hier.

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst