Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Crazy Belgian Days!Geniet nu van een korting van €5 met de promocode CRAZY5!Zie voorwaarden

Scoren doe je met Violife

De sportzomer staat voor de deur! Zit je al klaar? Dit is het perfecte moment om samen te komen en te genieten van spannende wedstrijden, heerlijke gerechten en goed gezelschap. Met Violife zet je de lekkerste snacks op tafel. 100% plantaardig en daarom voor iedereen om van te genieten!

Om je op weg te helpen, hier alvast wat inspiratie voor heerlijke gerechten die ideaal zijn voor tijdens de wedstrijden. Verras je gasten met een grote kom cheesy nachos of zet mini hamburgers op tafel. Geen tijd te verliezen voor de wedstrijd? Meng de Creamy Original met Italiaanse kruiden en je hebt een heerlijk romige dip voor crackers of voor op een stokbroodje. Is het buiten warm? Snijd Violife Greek White in blokjes en maak een frisse Griekse salade met kerstomaten en olijven. Daar scoor je gegarandeerd punten mee en dat zonder zuivel, geheel vrij van lactose, gluten, noten en conserveermiddelen. 

Samen juichen we voor de beste teams én de beste smaken! Ontdek Violife 100% plantaardig alternatief voor kaas bij Delhaize en geniet samen met vrienden en familie van deze bijzondere sportzomer.