Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Crazy Belgian Days!Geniet nu van een korting van €5 met de promocode CRAZY5!Zie voorwaarden

Zomeren met TUC

Zomeren met TUC is plezier bij elke hap! Of je nu samenkomt met vrienden om naar sportevenementen te kijken, geniet van een ontspannen picknick in het park, of de avond afsluit met een gezellige BBQ, TUC is de perfecte aanvulling op elk zomermoment. Deze knapperige snacks vinden hun plek op elke zomerse gelegenheid. Zin in een filmavond onder de sterrenhemel? Of een aperitiefje op het terras? TUC is er deze zomer graag bij. Ook de Bake Rolls, zijn klaar voor de zomer, ideaal om te beleggen, bij de soep, als snack of om te dippen. Met TUC wordt jouw zomer een smakelijk avontuur vol vrolijke momenten!

Tijdens de zomer kunnen we vollop genieten van lange, zonnige dagen en warme avonden vol plezier en gezelligheid. TUC wordt deze zomer de ultieme partner van jouw kleine snackmomentjes tussendoor, om aan deze zomer wat crunch toe te voegen.  

Neem TUC mee naar sportevents om wat te knabbelen te hebben tijdens de spanning van het spectakel. Met TUC crackers binnen handbereik, geniet je dubbel zoveel van de wedstrijd, en wanneer je je favoriete team toejuicht.

Ook tijdens de Apero is TUC onmisbaar en staan de crackers klaar om dat kleine hongertje voor de barbecue aangaat te stillen,  terwijl de grillmaster bezig is het eten klaar te maken en je avond een gezellige start te geven. Maar ook op een zonnig terras met een fris drankje kan TUC jouw zomer op smaak brengen. Meer zin om het thuis gezellig te maken? Zet de projector aan in de tuin, pak een deken, en geniet van je favoriete films met een schaal vol TUC crackers voor de perfecte filmavond. 

Vooral picknicks zijn een van de hoogtepunten van de zomer. Vul je mand met je favoriete lekkernijen, vergeet de TUC crackers niet, en zoek een mooi plekje in het park. Pro Tip: je kan TUC’s  perfect combineren met verschillende dips, kazen, en vleeswaren.

Bake Rolls voegen nog meer veelzijdigheid toe aan je zomerse snacks. Gebruik ze als toastjes om te beleggen met je favoriete toppings, als krokante aanvulling bij de soep, of gewoon als snack tussendoor. Ze zijn ook perfect om te dippen in sauzen en spreads, waardoor ze een geweldige keuze zijn voor elke gelegenheid.
Met TUC crackers en Bake Rolls is jouw zomer gevuld met heerlijke, knapperige momenten. Of je nu samenkomt voor sportevenementen, picknicks, BBQ's, of een ontspannen avondje thuis, TUC zorgt ervoor dat je altijd iets lekkers te delen hebt. Zomeren met TUC betekent genieten van smaak, gezelligheid, en de beste snacks die er zijn.