Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Crazy Belgian Days!Geniet nu van een korting van €5 met de promocode CRAZY5!Zie voorwaarden

Bananen op hun best

De prachtige gele trossen Chiquita bananen die je bij Delhaize vindt worden vanaf dat ze als klein plantje op onze eigen plantages opgroeien met de grootste zorg omringd. Nadat ze rijp zijn voor de oogst worden ze in recordtijd ingepakt en verscheept. Tenslotte worden ze volgens onze richtlijnen gerijpt, om zo de beste kwaliteit en smaak te garanderen. Met behulp van Miss Chiquita zijn bananen onmisbaar geworden, op elk moment van de dag, en in talloze toepassingen in de keuken!

Voordelen van bananen: het meest perfecte fruit

Chiquita bananen zijn de originele superfood, vol vitamines en vezels én het meest handige en voedzame tussendoortje dat er is.Ons favoriete gele fruit is net alleen erg lekker. Onze banaan verdient het om in jouw voeding te worden toegevoegd. Bananen hebben een tal van positieve effecten, van het ondersteunen van ons immuunsysteem en het helpen beschermen van ons hart tot ons lichaam voorzien van energie en vitamines. 
Het karakter van een banaan verandert naarmate een banaan rijper en rijper wordt. Bananen worden groen geoogst en beginnen te rijpen zodra hun stengel van de plant wordt gesneden. Elke fase in de rijping past weer perfect bij een bepaald gerecht en manier van eten. Chiquita bananen zijn daarom perfect voor ieder moment.