Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Toekomstplan Delhaize

Toekomstplan Delhaize

Delhaize heeft de intentie om de 128 supermarkten die het zelf uitbaat om te vormen tot zelfstandige Delhaize-winkels. Alle medewerkers in deze supermarkten behouden hun job en kunnen mee de overstap maken.

Consumenten hechten alsmaar meer belang aan koopkracht, flexibele openingsuren, nabijheid, digitalisering en duurzaamheid. Dat is begrijpelijk, en Delhaize wil daar zo goed mogelijk op inspelen. Daarom willen we voor een zelfstandige uitbating van deze winkels gaan.

Onze zelfstandige winkels, dat zijn lokale ondernemers die hun streek door en door kennen, ze kunnen flexibel omspringen met openingsdagen en -uren, en ze kunnen snel inspelen op veranderende situaties.

Deze keuze voor het werken met zelfstandige uitbaters is de enige optie om te kunnen blijven investeren in een duurzame toekomst en jou als klant te brengen wat je van ons verwacht. Deze aanpak is ook een unieke kans voor lokale ondernemers om met Delhaize samen te werken en de toekomst mee uit te bouwen, samen met onze ervaren en bekwame winkelmedewerkers.

Ook belangrijk: alle medewerkers van de betrokken supermarkten zullen hun tewerkstelling behouden en mee de overstap maken. We erkennen en begrijpen de emotionele impact van deze aankondiging voor onze medewerkers en zullen alles in het werk stellen om hen tijdens deze overgang te ondersteunen.