• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  

Ontdek Delhaize Fresh Atelier

Delhaize Fresh Atelier

Delhaize Fresh Atelier speelt met een ruime keuze aan ready-to-eat oplossingen in op foodlovers met weinig tijd. Delhaize Fresh Atelier vormt zo een snelle on-the-go formule met de prijs-kwaliteitverhouding van Delhaize. Bovendien kan je in veel van deze winkels 7/7 terecht.

Het aanbod bij Delhaize Fresh Atelier

Bij Delhaize Fresh Atelier kan je steeds terecht voor een gevarieerd, evenwichtig en seizoensgebonden assortiment. Het aanbod is doorheen de hele dag afwisselend. Start je dag met een boost en stel je ontbijt zelf samen uit een ruime keuze aan vers fruit. Daarnaast heb je de keuze uit een mooi assortiment brood en koffiekoeken dat meermaals per dag ter plaatse gebakken wordt. Voor de lunch kan je je salade zelf samenstellen in de saladbar waar je keuze hebt uit tal van toppings en dressings. Ook worden er kant-en klare opties aangeboden en is er een broodjestoog. Voor het avondmaal bieden we dagsoep aan of overheerlijke warme gerechten, ook verse sushi of biodesserts.

Wat is Delhaize Fresh Atelier?

Met deze winkelformule biedt Delhaize een on-the-go winkel die inspeelt op de behoeften van de consument: ready-to-eat oplossingen, een evenwichtig, seizoensgebonden en gevarieerd aanbod. De zelfstandige uitbaters van deze winkels kunnen niet alleen terugvallen op een naam die staat voor kwaliteit, maar krijgen ook de steun van Delhaize op het gebied van knowhow, logistiek, informaticaondersteuning en reclamecommunicatie.Interesse om zelfstandige Delhaize Fresh Atelier-uitbater te worden? Neem contact op! 


 

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst