Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtTerugroeping producten - Delhaize vraagt haar klanten om de "BULK Rapen in bot" van het merk Delhaize niet meer te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

zigt-bebat

De nieuwe Bebat-inzamelkubus speelt vanaf nu de hoofdrol bij het verzamelen en binnenbrengen van je lege batterijen. Zo kan hij je vertellen welke batterijen je waar moet binnenbrengen. Want meet je het, dan weet je het!

  • Past je batterij in de cirkelvormige opening van de kubus?
    Dan mag je ze binnenbrengen op school.

 

  • Past je batterij in de kubus?
    Dan is ze welkom in alle inzamelpunten in winkels.

 

  • Past je batterij NIET in de kubus?
    Breng ze dan binnen in het recyclagepark. Daar kan je overigens ook nog steeds met je kleinere batterijen terecht.

Waarom een nieuw inzameldoosje?

De wereld evolueert snel. Er komen steeds meer elektronische toestellen met nieuwe snufjes en dus... steeds meer batterijen.Om het inzamelen van al die batterijen zo efficiënt, duurzaam en veilig mogelijk te laten verlopen, heeft Bebat de nieuwe kubus ontwikkeld. Hij is beter voor het milieu dan de oude plastic zakjes, maar helpt je ook met:

1. Meten

Hij meet je lege batterijen en helpt je zo bepalen waar je ze kan binnenbrengen. Klein of groot? Je doosje vertelt je waarheen!

2. Vervoeren

Hij vervoert je lege batterijen naar het inzamelpunt. Sluit het klepje, neem hem mee naar een Bebat inzamelunit, kiep hem om en neem hem terug mee naar huis om opnieuw te gebruiken.

3. Tips geven

Hij geeft tips over batterijen en veilig inzamelen, dankzij de scanbare QR-code.

Recycleren, dat is teamwork

Door mee te evolueren, zorgen we ervoor dat het inzamelen van lege batterijen duidelijk en vooral gemakkelijk wordt. Want om goed te recycleren, moeten we goed samenwerken. Bouwen aan een mooiere toekomst lukt ons alleen met jullie hulp. Alleen zo bereiken we onze doelen! Samen recycleren. Beter voor de natuur!