Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COL8!> Profiteer ervan! <

Productterugroeping:« 200G DLL COOKIES DOUBLE CHOCOLATE van het merk Delhaize »Lees meer >

spaaractie-smeg

SPAAR MEE VOOR DEZE UNIEKE SMEG-COLLECTIE

Welkom in de wereld van SMEG. Hier gaat creativiteit hand in hand met technologie, innovatie en prachtig Italiaans design. Met zijn designfornuizen, retrokoelkasten en stijlvolle keukentoestellen veroverde het wereldwijd talloze harten.
De bestekhouder is de perfecte aanvulling voor jouw SMEG-collectie. Hij is gemaakt uit materialen van topkwaliteit en verkrijgbaar in een elegant zwarte kleur. De bestekhouder staat prachtig op je aanrecht en eettafel, en kan dankzij het draagbare design makkelijk mee naar buiten, voor een stijlvol diner in de tuin.
Het bestek is geïnspireerd op Italiaans design en gemaakt van glanzend, hoogwaardig 18/10-staal.

Met SMEG is lekker eten altijd binnen handbereik!

Hoe kan je sparen?

Vanaf 9 november 2023 t.e.m. 10 januari 2024 ontvang je per aankoopschijf van € 10 een SMEG-spaarzegel. Met 10 spaarzegels geniet je van een grote korting op een product uit de collectie op deze pagina. Volle spaarkaarten kunnen omgeruild worden t.e.m. 17 januari 2024.

Er zijn twee manieren om te sparen:

  1. Je kiest ervoor om papieren spaarzegels te sparen. De zegels die je ontvangt, plak je op een spaarkaart. Een volle spaarkaart  kun je, samen met het resterende bedrag, aan de kassa in één van de deelnemende winkels inwisselen tegen één van de SMEG-artikelen naar keuze. 
  2. Je kan de spaarzegels ook digitaal sparen. Activeer nu je digitale spaarkaart in je My Delhaize app en ontvang 3 zegels gratis*. Je spaarzegels worden automatisch toegevoegd aan je digitale spaarkaart per aankoopschijf van € 10. Vergeet wel zeker niet je SuperPlus-kaart te scannen! Wanneer je een volle spaarkaart hebt, kies je in de app het SMEG-artikel van jouw keuze, en je kunt genieten van je korting!
    * De digitale spaarkaart is uitsluitend beschikbaar in je My Delhaize app

Let op! SMEG producten zijn niet verkrijgbaar via de delivery-dienst, maar alleen in deelnemende winkels of online af te halen bij collect-punten.

 

Bekijk de actievoorwaarden

Ontdek de deelnemende SMEG-producten

*De kortingspercentages worden toegepast op de prijzen zonder zegels. De prijzen zonder zegels zijn de adviesprijzen van de fabrikant.
Actie geldig binnen de limieten van onze beschikbare voorraad per winkel. 

Zin om digitaal te sparen? Dat kan in de My Delhaize app!

Spaar digitaal en ontvang de eerste 3 zegels gratis

Handig!

Jawel, zo heb je dus geen papier meer nodig én heb je je spaarkaart altijd op zak. Open gewoon je My Delhaize app en kies voor digitaal sparen! 

 

 

Het is helemaal nieuw, dus je stelt jezelf waarschijnlijk deze vragen: 
  • Kan ik tijdens het online sparen nog veranderen en terugschakelen naar papieren zegels? 

Ja, ga naar je digitale spaarkaart. Onderaan is er een knop "stop met digitaal sparen", maar opgelet, want je verliest dan al je gespaarde zegels.

  • Ik heb niet gezien dat ik digitaal kon sparen en ik heb al papieren spaarzegels ontvangen, wat moet ik doen? 

Je kan je digitale kaart activeren en vervolgens aan de kassamedewerker vragen om je papieren zegels toe te voegen aan je digitale kaart.

  • Ik heb net een aankoop gedaan maar ik kan mijn zegels niet zien in de app, is dit normaal?

Ja, het kan tot 1 uur duren voor zegels op je digitale spaarkaart verschijnen.

Nog vragen ? Bekijk hier onze FAQ