Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COL8!> Profiteer ervan! <

spaaractie-glazen

Spaar mee en klink met kwaliteitsglazen

Een mooi gedekte tafel nodigt uit om te genieten van een lekker diner. 
Met de juiste glazen maak je het plaatje compleet! Want elk moment vraagt om een ander soort drank. En elke soort drank vraagt om een ander glas. 
Laat je tafel spreken met Table Talks, een Belgisch merk gespecialiseerd in premium glaswerk.
Alle glazen hebben een tijdloos design, verfijnde afwerking en eigen vorm. Die laat de aroma’s van elke drank maximaal tot hun recht komen.
De water, wijn, gin tonic en champagneglazen zijn gemaakt van crystalline glas en hebben daardoor een elegant design met een verfijnde rand. De tumbler en longdrinkglazen zijn robuust met een stevige basis en karaktervol patroon. 
Alle glazen zijn vaatwasbestendig en gemaakt van hoogwaardig glas zodat je er jarenlang plezier van hebt!

Hoe kan je sparen?

Vanaf 18 januari 2024 t.e.m. 6 maart 2024 ontvang je per aankoopschijf van € 10 een Table Talks-spaarzegel. Met 10 spaarzegels geniet je van een grote korting op een product uit de collectie op deze spaarkaart. Je kan je volle papieren of digitale spaarkaarten omruilen t.e.m. 13 maart 2024, zolang de voorraad strekt per winkel.

Er zijn 2 manieren om te sparen:

 1. Je kiest ervoor om papieren spaarzegels te sparen.
  De zegels die je ontvangt, plak je op de spaarkaart. Een volle spaarkaart met 10 spaarzegels kun je, samen met het resterende bedrag, aan de kassa in één van de deelnemende winkels inwisselen tegen een Table Talks of MOODS-artikel naar keuze uit deze collectie.
   
 2. Je kan de spaarzegels ook digitaal sparen!
  Activeer nu je digitale spaarkaart in je My Delhaize-app en ontvang alvast 3 zegels cadeau*. Je digitale spaarzegels worden automatisch toegevoegd aan je digitale spaarkaart per aankoopschijf van € 10 in een deelnemende winkel of na betaling van je online bestelling. Vergeet wel zeker niet je SuperPlus-kaart te scannen! Wanneer je een volle spaarkaart hebt, kies je in de app het Table Talks of MOODS-artikel van jouw keuze, en je kunt genieten van je korting!


Let op! De Table Talks & Moods producten zijn niet verkrijgbaar via de delivery-dienst, maar alleen in deelnemende winkels of online af te halen bij collect-punten.

 

Bekijk de actievoorwaarden

Ontdek de deelnemende producten

*De kortingspercentages worden toegepast op de prijzen zonder zegels. De prijzen zonder zegels zijn de adviesprijzen van de fabrikant.
Actie geldig binnen de limieten van onze beschikbare voorraad per winkel. 

Zin om digitaal te sparen? Dat kan in de My Delhaize app!

Spaar digitaal en ontvang de eerste 3 zegels gratis

Handig!

Jawel, zo heb je dus geen papier meer nodig én heb je je spaarkaart altijd op zak. Open gewoon je My Delhaize app en kies voor digitaal sparen! 

 

 

Het is helemaal nieuw, dus je stelt jezelf waarschijnlijk deze vragen: 
 • Kan ik tijdens het online sparen nog veranderen en terugschakelen naar papieren zegels? 

Ja, ga naar je digitale spaarkaart. Onderaan is er een knop "stop met digitaal sparen", maar opgelet, want je verliest dan al je gespaarde zegels.

 • Ik heb niet gezien dat ik digitaal kon sparen en ik heb al papieren spaarzegels ontvangen, wat moet ik doen? 

Je kan je digitale kaart activeren en vervolgens aan de kassamedewerker vragen om je papieren zegels toe te voegen aan je digitale kaart.

 • Ik heb net een aankoop gedaan maar ik kan mijn zegels niet zien in de app, is dit normaal?

Ja, het kan tot 1 uur duren voor zegels op je digitale spaarkaart verschijnen.

Nog vragen ? Bekijk hier onze FAQ