Delhaize logo

undefined

Categorieën

Thema's

Sluiten

Message importantRappel de produits - Delhaize demande à ses clients de ne pas consommer et de ramener au magasin "Le Burger Végétarien" de la marque Le Boucher Végétarien.En savoir plus >

Selecteer nu je tijdslot voor levering aan huis of voor afhaling in een Collect-punt
Laat je inspireren
Gezonder leven begint in je keuken.

Gezonder leven begint in je keuken

Hoe kook jij vandaag?

Wat en hoe we koken, hangt vaak af van hoe we ons voelen. De ene dag is het pffff en moet alles raprap gaan, de andere dag is het wat meer zo-zo en mag het iets easy zijn. Dan heb je gelukkig ook van die lekkere chill-dagen en heb je tijd en energie om er vollenbak voor te gaan. In welke mood je ook bent, bij Delhaize vind je altijd alles om iets lekkers op tafel te toveren! 

Moet het raprap gaan?

Soms heb je een echte pfff-dag en is de goesting om te koken ver te zoeken. Gelukkig heb je met ons brede kant-en-klaar-assortiment altijd iets lekkers in huis! Er is voor ieder wat wils. En dankzij de Nutri-Score die erop staat, weet je meteen hoe evenwichtig alles is. 

Lekker easy peasy

Je dag was een beetje zo-zo, dus je hebt wel zin om iets klaar te maken, maar absoluut géén zin om uren in de keuken te staan. Wij hebben heel wat handige producten waarmee je in no-time toch iets zelfgemaakts voorschotelt. Denk maar aan verspakketten, voorgesneden groenten of een diepvriesmix! 

Go go go, vollenbak

Maak plaats in de keuken, haal onze verse ingrediënten in huis en het hakken, bakken, stoven en stomen kan beginnen. Jij doet helemaal je ding! Ideaal om je topdag mee af te sluiten of om een mindere dag mee op te fleuren. 

Tips & tricks die het je nóg makkelijker maken.

We hebben niet alleen recepten voor elke mood, maar ook superhandige foodhacks! Want bij Delhaize staan we altijd voor je klaar. Of je nu een pfff-dag, ça va-dag of topdag hebt!