Recepten inspiratieBudgetvriendelijke recepten bij Delhaize

De lekkerste recepten voor minder dan 3 euro

Of het nu het einde van de maand is, of het is gewoon even wat moeilijker om de eindjes aan elkaar te knopen: een lekkere maaltijd op tafel toveren moet niet altijd duur zijn. Wist je dat je bij Delhaize al snel een feestmaal kan klaarmaken voor minder dan 3 euro? Op deze pagina verzamelen we onze beste gerechten aangepast aan jouw portefeuille! Want een smakelijke maaltijd, is er eentje aangepast aan jouw budget.

Recept van de week

Hoe berekenen we de prijs?

De prijzen die op deze pagina per gerecht worden aangegeven, zijn de prijzen per persoon of per stuk. Die berekenden we op basis van de lijst van ingrediënten en de hoeveelheid die we daarvan nodig hebben voor een gezin van 4 personen.

Wat zit daar dan nog bij inbegrepen? De ingrediënten die jij waarschijnlijk thuis al in voorraad hebt zoals zout, peper, kruiden, olie, azijn of boter. Daarvoor rekenen we zo'n 0,20 € per persoon. Wat laten we uit onze berekening? Energiekosten en dergelijke die nodig zijn om te koken. De totale prijs is gebaseerd op de prijzen van Delhaize-producten die beschikbaar zijn op delhaize.be. Maar laat het rekenen maar aan ons over, jij kan aan de slag in de keuken!