

Filet van bosduif met appel en calvados
Makkelijk, < 30 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€€Score
5 op 5Toon:
Pulco
Siroop | Citroen
70 cl
€6,69
Delhaize
Bieslook | Kruiden | Verpakt
20 gr
€1,65
Delhaize
Honing | Bloemen
250 gr
€1,59
Delhaize
Mosterd | Zacht | Squeeze
300 gr
€1,29
Delhaize
Sjalotten | Verpakt
500 gr
€1,99
Delhaize
Room 20%
20 cl
€0,73
Knorr
Finesse Bouillon | Vis | 12 Bouillonblokjes
12 x 10 gr
€2,99
Delhaize
Zeeduivelfilet | Noordzee
4 × +/- 205 gr
+/-€43,00
Delhaize
Melkerijboter
250 gr
€2,05
365
Kruiden | Peper | Gemalen
100 gr
€1,25
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,49
Kooktip
Toon:
Pulco
Siroop | Citroen
70 cl
€6,69
Delhaize
Bieslook | Kruiden | Verpakt
20 gr
€1,65
Delhaize
Honing | Bloemen
250 gr
€1,59
Delhaize
Mosterd | Zacht | Squeeze
300 gr
€1,29
Delhaize
Sjalotten | Verpakt
500 gr
€1,99
Delhaize
Room 20%
20 cl
€0,73
Knorr
Finesse Bouillon | Vis | 12 Bouillonblokjes
12 x 10 gr
€2,99
Delhaize
Zeeduivelfilet | Noordzee
4 × +/- 205 gr
+/-€43,00
Delhaize
Melkerijboter
250 gr
€2,05
365
Kruiden | Peper | Gemalen
100 gr
€1,25
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,49