Door de invoering van herbruikbare plooiboxenis de beschikbaarheid van de tijdslots tijdelijk beperkt. We danken u voor uw begrip.Meer weten
Terugroeping product:«Depo-Ei CV» mogelijke aanwezigheid van SalmonellaMeer info >
Bereiding: Klop de basilicumolijfolie, de citroenolijfolie, het citroensap, het currypoeder en de passievrucht met een garde in een kom. Breng op smaak en meng.
Bereiding: Meng de pasta, de broccoliroosjes, het basilicum, de rucola, de parmigiano, de gekonfijte tomaten, de tijm en de tomatentapenade in een grote kom. Breng de pastasalade op smaak en meng er de dressing onder.
Bereiding: Maak het zalmhaasje schoon en snijd het in 8 stukken. Breng de ‘velkant’ op smaak met zout en peper. Verwarm een beetje olijfolie in een antiaanbakpan en laat de ‘graatkant’ van het zalmhaasje 2 min kleuren in de hete olie. Haal de pan van het vuur, leg de stukken vis in een ovenschaal en bak ze nog 2 à 3 min in een voorverwarmde oven van 165°C.
Bereiding: Serveer de pasta in een ronde uitsteekring en druk ze goed aan. Bestrooi ze met een beetje pijnboompitten en parmigianoschilfers. Verwijder de uitsteekring. Bestuif het bord rondom met currypoeder en Espelettepeper. Leg de zalm op de pasta, met de gekleurde kant naar boven, en werk af met een basilicumblaadje.