Wrap met seizoenswild, veenbessen en little gem sla
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€€Score
Nog niet beoordeeldLactose vrij
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 4 cœurs de salade little gem
- 600 g filets van fazant of rode patrijs
- 4 eetlepels olijfolie
- 200 g kristalsuiker
- 3 eetlepels specerijenmix voor taco’s
- 340 g verse veenbessen (cranberries)
- 8 grote wraps
- peper
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2009073100264910000
S2017121501372220000
S2016030903637210000
Laad nog 3 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 20 min
- Doe de veenbessen in een grote steelpan, voeg de suiker toe en 25 cl water. Breng aan de kook en laat 15 minuten sudderen.
- Snij intussen de slakropjes fijn en spoel ze.
- Snij de filets van fazant of patrijs in fijne reepjes, voeg de olie toe, de specerijenmix en meng goed. Bak ze in een grote braadpan op middelhoog vuur tot ze goudbruin zijn. Breng op smaak met peper en zout.
- Leg de wraps tussen 2 borden en verwarm ze 2 minuten in de microgolfoven op 1000 W.
- Serveer al de ingrediënten in aparte schaaltjes: het vlees, de wraps, de veenbessencompote en de sla. Zo kan iedereen naar eigen smaak zijn wraps bereiden.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Lactose vrij
Diner
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2009073100264910000
S2017121501372220000
S2016030903637210000
Laad nog 3 producten