Door de invoering van herbruikbare plooiboxenis de beschikbaarheid van de tijdslots tijdelijk beperkt. We danken u voor uw begrip.Meer weten

Terugroeping product:«Depo-Ei CV» mogelijke aanwezigheid van SalmonellaMeer info >

Recept zoekresultatenWentelteefjes met gekarameliseerde peren
Delhaize logo
  • Wentelteefjes met gekarameliseerde peren

Wentelteefjes met gekarameliseerde peren

door Seppe Nobels
Wentelteefjes met gekarameliseerde peren
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 eieren
  • 2 peren
  • 100 g bosbessen
  • 4 dikke sneetjes oud brood
  • 4 el granola
  • 4 el haverzemelen
  • 1 dl melk
  • 5 el berghoning
  • 4 bolletjes appelsorbet of yoghurtijs
  • 50 g boter
  • zout
  • 2 eieren
  • 2 peren
  • 100 g bosbessen
  • 4 dikke sneetjes oud brood
  • 4 el granola
  • 4 el haverzemelen
  • 1 dl melk
  • 5 el berghoning
  • 4 bolletjes appelsorbet of yoghurtijs
  • 50 g boter
  • zout

Begin met koken

15 min.
1
Snij 1 peer in dunne julienne; en behoud het voor later. Snij de tweede peer in 6 en verwijder de kern.
2
Meng de melk met een snufje zout in een diep bord. Klop de eieren en 1 el honing op een tweede bord. Doop de sneetjes brood in de melk en dan in de eieren. Bak aan beide kanten in de pan in de hete boter.
3
Grill ondertussen de peerpartjes met een crème brûléebrander. Ze zullen karameliseren dankzij de natuurlijke suiker van de vrucht.
4
Leg de wentelteefjes op borden. Voeg de sorbet (of ijs), de peerjulienne en de bosbessen toe. Bestrooi met granola en haver, besprenkel met honing en voeg de gekarameliseerde peren toe.
5
Laat het je onmiddelijk smaken, bij het ontbijt of als tussendoortje.
1
Snij 1 peer in dunne julienne; en behoud het voor later. Snij de tweede peer in 6 en verwijder de kern.
2
Meng de melk met een snufje zout in een diep bord. Klop de eieren en 1 el honing op een tweede bord. Doop de sneetjes brood in de melk en dan in de eieren. Bak aan beide kanten in de pan in de hete boter.
3
Grill ondertussen de peerpartjes met een crème brûléebrander. Ze zullen karameliseren dankzij de natuurlijke suiker van de vrucht.
4
Leg de wentelteefjes op borden. Voeg de sorbet (of ijs), de peerjulienne en de bosbessen toe. Bestrooi met granola en haver, besprenkel met honing en voeg de gekarameliseerde peren toe.
5
Laat het je onmiddelijk smaken, bij het ontbijt of als tussendoortje.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Romantisch diner
Zomer
Dessert

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Appel sorbet
4 bolletjes

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Scharreleieren | 5+1
Columbus Scharreleieren | 5+1
6 st
Promo
3
20
Peren | Conférence | Verpakt | Bio
Delhaize Peren | Conférence | Verpakt | Bio
500 gr
Bio
    2
    99
    Blauwe bessen | Bio
    Delhaize Blauwe bessen | Bio
    125 gr
    Bio
      3
      99
      Broodjes | Wit | Bio | Zonder gluten
      Delhaize Broodjes | Wit | Bio | Zonder gluten
      2 × 180 gr
      Bio
        3
        59
        Granola | Ste appel
        Delhaize Granola | Ste appel
        350 gr
        2
        95
        Havermout
        Delhaize Havermout
        500 gr
        • little-lione.external.82792960.svg
        0
        51
        Karnemelk | Bio
        Delhaize Karnemelk | Bio
        1 l
        Bio
          1
          99
          Honing | Bloemen | Squeeze
          Delhaize Honing | Bloemen | Squeeze
          350 gr
          • little-lione.external.82792960.svg
          2
          25
          Boter | Koelkastsmeerbaar | Zacht | 20 % v.g.
          Balade Boter | Koelkastsmeerbaar | Zacht | 20 % v.g.
          250 gr
          -30% Online
          3
          21
          €4,59

          Reeds in je keuken

          Zout | Cuisine
          Delhaize Zout | Cuisine
          1 kg
          • little-lione.external.82792960.svg
          0
          35
          Totaal:
          €29,65

          Deze recepten kan je ook leuk vinden