1
Snij 1 peer in dunne julienne; en behoud het voor later. Snij de tweede peer in 6 en verwijder de kern.
2
Meng de melk met een snufje zout in een diep bord. Klop de eieren en 1 el honing op een tweede bord. Doop de sneetjes brood in de melk en dan in de eieren. Bak aan beide kanten in de pan in de hete boter.
3
Grill ondertussen de peerpartjes met een crème brûléebrander. Ze zullen karameliseren dankzij de natuurlijke suiker van de vrucht.
4
Leg de wentelteefjes op borden. Voeg de sorbet (of ijs), de peerjulienne en de bosbessen toe. Bestrooi met granola en haver, besprenkel met honing en voeg de gekarameliseerde peren toe.
5
Laat het je onmiddelijk smaken, bij het ontbijt of als tussendoortje.
1
Snij 1 peer in dunne julienne; en behoud het voor later. Snij de tweede peer in 6 en verwijder de kern.
2
Meng de melk met een snufje zout in een diep bord. Klop de eieren en 1 el honing op een tweede bord. Doop de sneetjes brood in de melk en dan in de eieren. Bak aan beide kanten in de pan in de hete boter.
3
Grill ondertussen de peerpartjes met een crème brûléebrander. Ze zullen karameliseren dankzij de natuurlijke suiker van de vrucht.
4
Leg de wentelteefjes op borden. Voeg de sorbet (of ijs), de peerjulienne en de bosbessen toe. Bestrooi met granola en haver, besprenkel met honing en voeg de gekarameliseerde peren toe.
5
Laat het je onmiddelijk smaken, bij het ontbijt of als tussendoortje.