Warme chocolademoelleux, sorbet van amandelmelk, speculooscrumble en groene appel
door Yves Mattagne


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 25 g amandelschilfers
- 2 chocolademoelleux
- 1 groene appel
- 2 el Luikse siroop
- 2 takjes munt
- 4 sorbetbolletjes met amandelmelk
- 4 stukken speculooskoek
- 25 g amandelschilfers
- 2 chocolademoelleux
- 1 groene appel
- 2 el Luikse siroop
- 2 takjes munt
- 4 sorbetbolletjes met amandelmelk
- 4 stukken speculooskoek
Begin met koken
- 1Breek de speculooskoek in stukjes voor de crumble.
- 2Een spuitzak met Luikse siroop vullen.
- 3Snij de groene appel(s) in stokjes.
- 4Bak de moelleux in de oven.
- 1Breek de speculooskoek in stukjes voor de crumble.
- 2Een spuitzak met Luikse siroop vullen.
- 3Snij de groene appel(s) in stokjes.
- 4Bak de moelleux in de oven.
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1157; energie (kCal): 277; vetten (g): 15,6; verzadigde vetten (g): 8,6; koolhydraten (g): 29,4; suikers (g): 23,6; vezels (g): 2,6; eiwitten (g): 4; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 858,7
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1157; energie (kCal): 277; vetten (g): 15,6; verzadigde vetten (g): 8,6; koolhydraten (g): 29,4; suikers (g): 23,6; vezels (g): 2,6; eiwitten (g): 4; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 858,7
Frans
Vegetarisch
Pasen,Romantisch diner
Overig
Dessert
Ingrediënten voor 2 personen
Toon:
- Quenelle4
Niet online beschikbaar, bewaar in lijst
- Delhaize Amandelen | Geschaafd200 gr€449
- Lightbody Cake | Happy Birthday820 gr€1599
- Delhaize Jonagold | 6ST900 gr€219
- Meurens Luikse siroop450 gr€285
- Delhaize Munt | Bussel | Verpakt150 gr€349
- Jules Destrooper Speculooskoekjes | Chocolade100 gr€309