Vissoep met grijze garnalen


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g ongepelde grijze garnalen
- 100 g gepelde grijze garnalen
- 1 goudbrasem
- 400 g visfilets naar keuze (schol, roodbaars…)
- 1 venkel
- 2 wortelen
- 1 preiwit
- 1 ui
- 140 g tomatenconcentraat
- 8 dl visfond
- 6 el olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 1 dopje saffraandraadjes
- 1 kl zwarte peperbollen
- enkele draaien van de specerijenmolen ‘Chili Explosion’ (naar smaak)
- 250 g ongepelde grijze garnalen
- 100 g gepelde grijze garnalen
- 1 goudbrasem
- 400 g visfilets naar keuze (schol, roodbaars…)
- 1 venkel
- 2 wortelen
- 1 preiwit
- 1 ui
- 140 g tomatenconcentraat
- 8 dl visfond
- 6 el olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 1 dopje saffraandraadjes
- 1 kl zwarte peperbollen
- enkele draaien van de specerijenmolen ‘Chili Explosion’ (naar smaak)