1
Verwarm de oven voor op th. 6 (180°C). Ontrol het bladerdeeg, laat het op het bakpapier liggen en snijd het in vier. Leg in het midden van elke driehoek een el uienkonfijt.
2
Leg er de burgers op. Neem telkens de 3 punten van de driehoeken tegelijkertijd vast en draai de punten enkele keren zodat de pakjes goed sluiten.
3
Leg de bladerdeegpakjes met het bakpapier op de ovengrill. Gebruik een keukenpenseel om ze met het losgeklopte ei in te strijken. Bak ze 15 min in de oven. Serveer ze warm met een lekkere, gemengde salade.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 (180°C). Ontrol het bladerdeeg, laat het op het bakpapier liggen en snijd het in vier. Leg in het midden van elke driehoek een el uienkonfijt.
2
Leg er de burgers op. Neem telkens de 3 punten van de driehoeken tegelijkertijd vast en draai de punten enkele keren zodat de pakjes goed sluiten.
3
Leg de bladerdeegpakjes met het bakpapier op de ovengrill. Gebruik een keukenpenseel om ze met het losgeklopte ei in te strijken. Bak ze 15 min in de oven. Serveer ze warm met een lekkere, gemengde salade.