Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Belangrijk berichtProductterugroeping - Delhaize vraagt haar klanten om de producten « Groentechips (zeezout) van het merk Delhaize Bio » en « Chips stripes & blues sea salt van het merk Terra » niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenTonijnflappen, gesneden boontjes en gedroogde tomaten
Delhaize logo
  • Tonijnflappen, gesneden boontjes en gedroogde tomaten

Tonijnflappen, gesneden boontjes en gedroogde tomaten

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Kids
Voorgerecht
Tonijnflappen, gesneden boontjes en gedroogde tomaten

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • zout
  • 2 rollen kruimeldeeg
  • 200 g snijbonen, diepvries
  • 150 g tonijn in eigen nat
  • 2 doosjes gedroogde tomaten in olijfolie
  • 400 g guacamole Delhaize
  • 1 Romeinse sla
  • 1/2 citroen
  • zwarte peper van de molen

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Kruimeldeeg | Vers
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    230 gr
    3,70 €/kg
    €0,85
    F2012031300134000000
  • Gebroken prinsessenbonen
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    600 gr
    2,15 €/kg
    €1,29
    S1971110100271150000
  • Tonijn | Natuur
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2014080600127100000
  • Guacamole | Mild
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    200 gr
    15,00 €/kg
    €3,00
    F2009090200388530000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 20 min. + 20 min. kooktijd

    1. Ouder: Kook de snijbonen gedurende 5 min. in kokend water. Laat ze uitlekken en spoel ze af met koud water. Laat de gedroogde tomaten uitlekken en houd de olie bij. Laat de tonijn in eigen nat uitlekken. Verwarm de oven voor op 180°C. Leg een blad bakpapier op een ovenplaat.
    2. Kind: Snijd de gedroogde tomaten in kleine stukjes. Verkruimel de tonijn en meng hem met de snijboontjes en de gedroogde tomaten. Peper.
    3. Kind: Leg het deeg op het werkblad. Gebruik een kom om er 4 schijven uit te snijden. Doe hetzelfde met het andere deeg. Leg 1 lepel vulling op de helft van de cirkel. Doe wat koud water op de rand van het deeg, plooi het in twee en druk goed op de randen om ze dicht te kleven. Leg de flappen op de ovenplaat bedekt met bakpapier.
    4. Ouder: Zet in de oven en bak gedurende 20 min.
    5. Kind: Was de sla en snijd hem in stukken. Giet wat olie en een beetje citroensap over de gedroogde tomaten.
    6. Ouder: Haal de flappen uit de oven.
    7. Dien de flappen op met de krokante salade en de guacamole.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Kids
    Diner
    Voorgerecht
    • Tonijnflappen, gesneden boontjes en gedroogde tomaten

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Kruimeldeeg | Vers
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    230 gr
    3,70 €/kg
    €0,85
    F2012031300134000000
  • Gebroken prinsessenbonen
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    600 gr
    2,15 €/kg
    €1,29
    S1971110100271150000
  • Tonijn | Natuur
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2014080600127100000
  • Guacamole | Mild
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    200 gr
    15,00 €/kg
    €3,00
    F2009090200388530000