Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COL8!> Profiteer ervan! <

Recept zoekresultatenTiroler Greustel
Delhaize logo
  • Tiroler Greustel
    A

Tiroler Greustel

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€

Score

Nog niet beoordeeld
Gluten vrij
Pasen
Hoofdgerecht
Tiroler GreustelA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 200 g gerookte spekblokjes
  • 4 eieren
  • 800 g krielaardappelen
  • 4 uien
  • 2 e.l. olijfolie
  • 10 g peterselie
  • peper

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Spekreepjes | Gerookt

Delhaize

Spekreepjes | Gerookt

200 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,29

Eieren | Medium | Vrije uitloop

Delhaize

Eieren | Medium | Vrije uitloop

6 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,09

Krielaardappelen

Delhaize

Krielaardappelen

1 kg

€2,59

Witte uien | Netje

Delhaize

Witte uien | Netje

400 gr

€1,49

Bladpeterselie Verpakt

Delhaize

Bladpeterselie Verpakt

100 gr

€1,49

Kruiden | Peper | Wit | Gemalen

Delhaize

Kruiden | Peper | Wit | Gemalen

45 gr

€1,29

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,49

Totaal:
€11,24

Begin met koken

  1. Kook de aardappelen in water en snijd ze in schijfjes.
  2. Versnipper de uien. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de uien zacht. Doe de spekblokjes erbij en bak tot ze bruin zijn. Voeg de aardappelschijfjes toe en roer voorzichtig om. 
  3. Hak de peterselie fijn. 
  4. Breek de vier eieren in de pan en bak ze als een spiegelei.
  5. Dien meteen op met de fijngehakte peterselie en kruid bij met peper.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 475; energie (kCal): 114; vetten (g): 5,4; verzadigde vetten (g): 1,5; koolhydraten (g): 10,2; suikers (g): 1,2; vezels (g): 2,2; eiwitten (g): 5,8; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 427,73
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieA
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 475; energie (kCal): 114; vetten (g): 5,4; verzadigde vetten (g): 1,5; koolhydraten (g): 10,2; suikers (g): 1,2; vezels (g): 2,2; eiwitten (g): 5,8; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 427,73
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Andere wereldkeuken
Gluten vrij
Pasen
Hoofdgerecht
  • Tiroler Greustel
    A

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Spekreepjes | Gerookt

Delhaize

Spekreepjes | Gerookt

200 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,29

Eieren | Medium | Vrije uitloop

Delhaize

Eieren | Medium | Vrije uitloop

6 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,09

Krielaardappelen

Delhaize

Krielaardappelen

1 kg

€2,59

Witte uien | Netje

Delhaize

Witte uien | Netje

400 gr

€1,49

Bladpeterselie Verpakt

Delhaize

Bladpeterselie Verpakt

100 gr

€1,49

Kruiden | Peper | Wit | Gemalen

Delhaize

Kruiden | Peper | Wit | Gemalen

45 gr

€1,29

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,49

Totaal:
€11,24