Recept zoekresultatenTerrine van fazant met gedroogde abrikoos en pistache
Recept zoekresultatenTerrine van fazant met gedroogde abrikoos en pistache
Delhaize logo
  • Terrine van fazant met gedroogde abrikoos en pistache

Terrine van fazant met gedroogde abrikoos en pistache

Terrine van fazant met gedroogde abrikoos en pistache
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
1 portie
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 500 g fazantfilet
  • 300 g kippenlevers
  • 200 g spek
  • 2 eieren
  • 12 gedroogde zachte abrikozen
  • 150 g studentenhaver Vesuvio
  • 3 el cognac
  • 1 dl wildfond
  • 6 jeneverbessen
  • 1 kl Chinees vijfkruidenpoeder
  • 1 mespuntje speculaaskruiden
  • zeezout
  • 10 zoetzure augurken
  • 10 opgelegde rode uitjes
  • 1 patévorm
  • 20 sneden ontbijtspek
  • 1 snufje Espelettepeper
  • 500 g fazantfilet
  • 300 g kippenlevers
  • 200 g spek
  • 2 eieren
  • 12 gedroogde zachte abrikozen
  • 150 g studentenhaver Vesuvio
  • 3 el cognac
  • 1 dl wildfond
  • 6 jeneverbessen
  • 1 kl Chinees vijfkruidenpoeder
  • 1 mespuntje speculaaskruiden
  • zeezout
  • 10 zoetzure augurken
  • 10 opgelegde rode uitjes
  • 1 patévorm