Terrine van fazant met gedroogde abrikoos en pistache

Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 1 portie
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g fazantfilet
- 300 g kippenlevers
- 200 g spek
- 2 eieren
- 12 gedroogde zachte abrikozen
- 150 g studentenhaver Vesuvio
- 3 el cognac
- 1 dl wildfond
- 6 jeneverbessen
- 1 kl Chinees vijfkruidenpoeder
- 1 mespuntje speculaaskruiden
- zeezout
- 10 zoetzure augurken
- 10 opgelegde rode uitjes
- 1 patévorm
- 20 sneden ontbijtspek
- 1 snufje Espelettepeper
- 500 g fazantfilet
- 300 g kippenlevers
- 200 g spek
- 2 eieren
- 12 gedroogde zachte abrikozen
- 150 g studentenhaver Vesuvio
- 3 el cognac
- 1 dl wildfond
- 6 jeneverbessen
- 1 kl Chinees vijfkruidenpoeder
- 1 mespuntje speculaaskruiden
- zeezout
- 10 zoetzure augurken
- 10 opgelegde rode uitjes
- 1 patévorm