Sundaebeker met noga
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
3 op 5Vegetarisch
Kids
Dessert
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 100 g « Callets » of gehakte pure dessertchocolade
- 30 g gezouten boter
- 8 cl karamel (in flesje)
- 1 l vanilleijs
- 1 zakje krokante noga in stukjes (110g)
- 15 cl verse room
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S1995012700062120000
F2007042300161600000
S2011022100100630000
S2014122900373180000
Laad nog 2 producten
Begin met koken
- Breng de room in een steelpan aan de kook. Neem van het vuur, voeg de Callets toe en laat 1 min. staan. Meng met de garde, voeg de in stukjes gesneden boter toe, meng opnieuw en voeg de karamel toe.
- Laat volledig afkoelen.
- Breek de noga, net voor het opdienen, in grove stukken. Verdeel bollen ijs over bekers, voeg de noga toe en giet er wat sundaesaus over. Dien meteen op en serveer de saus apart.
Kooktip
Kan ook met chocolade- en/of hazelnotenijs.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Kids
Brunch
Zomer
Dessert
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S1995012700062120000
F2007042300161600000
S2011022100100630000
S2014122900373180000
Laad nog 2 producten