Recept zoekresultatenSpaghetti alla carbonara
Recept zoekresultatenSpaghetti alla carbonara
Delhaize logo
  • Spaghetti alla carbonara
    Nutri-Score C

Spaghetti alla carbonara

Spaghetti alla carbonaraC
Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 240 g pancetta carbonara
  • 500 g spaghetti
  • 180 g pecorino toscano
  • 20 g boter
  • 8 eieren
  • peper
  • 240 g pancetta carbonara
  • 500 g spaghetti
  • 180 g pecorino toscano
  • 20 g boter
  • 8 eieren
  • peper

Begin met koken

: 15 min.
  1. 1
    Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
  2. 2
    Bak intussen de pancetta in een grote sauteerpan met de gesmolten boter.
  3. 3
    Klop de eieren los met de geraspte kaas en een kleine soeplepel kookvocht van de pasta. Meng stevig.
  4. 4
    Giet de spaghetti af, maar bewaar het kookvocht. Haal de pan van het vuur en meng de pasta met de pancetta. Voeg de losgeklopte eieren toe en meng krachtig. Leng de saus, naar eigen smaak, met wat kookvocht aan. Kruid met peper en dien meteen op.
  1. 1
    Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
  2. 2
    Bak intussen de pancetta in een grote sauteerpan met de gesmolten boter.
  3. 3
    Klop de eieren los met de geraspte kaas en een kleine soeplepel kookvocht van de pasta. Meng stevig.
  4. 4
    Giet de spaghetti af, maar bewaar het kookvocht. Haal de pan van het vuur en meng de pasta met de pancetta. Voeg de losgeklopte eieren toe en meng krachtig. Leng de saus, naar eigen smaak, met wat kookvocht aan. Kruid met peper en dien meteen op.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?

Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 807; energie (kCal): 193; vetten (g): 9,2; verzadigde vetten (g): 4,1; koolhydraten (g): 17,5; suikers (g): 0,9; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 10; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 1009,78
Italiaans
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

  • Rosa Dell Angelo Pancetta per carbonara
    2 × 120 gr
    4
    99
  • Bertagni Spaghetti
    500 gr
    3
    85
  • Delhaize Pecorino romano | bob stuk 180g
    180 gr
    4
    89
  • Paysan Breton Boter | Gezouten
    125 gr
    2
    59
  • Delhaize Eieren | Bruine | Medium
    4 st
    1
    99
  • Reeds in je keuken

  • Santa Maria Kruiden | Peper | Smaakvol
    35 gr
    -10% voor 3
    4
    29

Totaal:

€23,30