Snelle pavlova met blauwe bessen en passievrucht
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
5 op 5Vegetarisch
Moederdag,Romantisch diner
Dessert
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 10 Porties
- 8 passievruchten
- 300 blauwe bessen
- 7,5 room
- 60 g fijne suiker
- 4 grote meringues bio
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1986053100337200000
F2001070900327320000
S1974061200151000000
Laad nog 1 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 min
- Klop de room stijf en voeg er suiker aan toe.
- Breek de meringues in grote stukken en schik ze op een grote schotel. Schep er de helft van de opgeklopte room over, bestrooi met de helft van de blauwe bessen en de pulp van 4 passievruchten. Bedek met de rest van de room en versier met de rest van het fruit.
- Dien meteen op, zo blijft de meringue lekker krokant.
Kooktip
- Om de room snel stijf te kunnen kloppen, moet hij heel koud zijn. Denk er ook aan de kom en de kloppers 30 min op voorhand in de koelkast te zetten.
Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Andere wereldkeuken
Vegetarisch
Moederdag,Romantisch diner
Dessert
Zomer
Dessert
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1986053100337200000
F2001070900327320000
S1974061200151000000
Laad nog 1 producten