specerijen of kruiden naar keuze: curry, Espelettepeper, verse tijm, ras el hanout, komijn ...
enkele schorseneren
frituurolie
specerijen of kruiden naar keuze: curry, Espelettepeper, verse tijm, ras el hanout, komijn ...
Begin met koken
1
Spoel en borstel een paar schorseneren, zonder ze te schillen.
2
Snijd ze met een dunschiller in heel fijne lange slierten en frituur ze op 150°C.
3
Bak ze enkele seconden, laat ze op keukenpapier uitlekken en bestuif ze met grof zout, specerijen of kruiden naar keuze: curry, Espelettepeper, verse tijm, ras el hanout, komijn ...
1
Spoel en borstel een paar schorseneren, zonder ze te schillen.
2
Snijd ze met een dunschiller in heel fijne lange slierten en frituur ze op 150°C.
3
Bak ze enkele seconden, laat ze op keukenpapier uitlekken en bestuif ze met grof zout, specerijen of kruiden naar keuze: curry, Espelettepeper, verse tijm, ras el hanout, komijn ...