Schelpdieren met amandelen en sinaasappel


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 kl bio sinaasappelschil
- 50 g gepelde amandelnoten
- 2 grote teentjes knoflook
- 15 cl droge witte wijn
- 1/2 grote Thaise peper
- 1 bosje koriander
- 1 el hazelnootolie
- 1 el druivenpitolie
- zout
- 2 kg venusschelpen, kokkels of tapijtschelpen
- 1 kl bio sinaasappelschil
- 50 g gepelde amandelnoten
- 2 grote teentjes knoflook
- 15 cl droge witte wijn
- 1/2 grote Thaise peper
- 1 bosje koriander
- 1 el hazelnootolie
- 1 el druivenpitolie
- zout
- 2 kg venusschelpen, kokkels of tapijtschelpen