Salade van King Crab met mayonaise, ansjovis en groene sla
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€€Score
5 op 5Gluten vrij
Romantisch diner,Eindejaar
Voorgerecht

Ingrediënten voor 4 Porties
- 8 groene asperges, geschild, beetgaar gekookt en in stukken gesneden
- 2 ansjovisfiles, fijngesneden
- 2 blikjes King Crab, uitgelekt
- 1 bosje kervel
- 1,5 dl mayonaise
- 1 theelepel olijfolie
- 1 zakje sla of waterkers
- 8 witte asperges, geschild, beetgaar gekookt en in stukken gesneden
Begin met koken
- Vermeng de krab met de mayonaise, ansjovis, gesneden asperges en kervel.
- Werk de borden af met de slablaadjes en enkele druppels olijfolie.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Romantisch diner,Eindejaar
Diner
Lente,Zomer
Voorgerecht