Riddervis magic pepper
Moeilijkheid
GemiddeldDuur
30-60 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldGluten vrij
Eindejaar,Moederdag
Lunch
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 120 g riddervis
- 1 eetlepel fijngeraspte verse gember
- 1 eetlepel limoensap
- 2 eetlepels arachideolie
- zout
- peper
- 2 eetlepels pepermengeling
- 4 schijfjes mango
- verse room
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2020032300055460000
F2015042100136700000
Reeds in je keuken
S2018120600135630000
S2003071600019670000
Laad nog 1 producten
Begin met koken
- Snij de riddervis in stukken van 30 g (1 stuk per persoon) en laat ze 30 min. marineren in een mengsel van verse, geraspte gember, limoensap en arachideolie.
- Doe zout en peper op de vis en dompel één kant meerdere malen in een pepermengeling.
- Laat gedurende 1 min. bakken en dien op, op een schijf mango met een toefje verse room.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Eindejaar,Moederdag
Diner
Lunch
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2020032300055460000
F2015042100136700000
Reeds in je keuken
S2018120600135630000
S2003071600019670000
Laad nog 1 producten