1
Kook de pasta zoals vermeld op de verpakking. Giet af en meng met de helft van de olijfolie in een grote schaal en kruid met de mango currypoeder.
2
Bak de spekblokjes in een antikleefpan eerst op laag vuur. Zo zorg je ervoor dat de vet smelt en dat de gebakken spekjes echt krokant zijn en niet te donker.
3
Spoel de kerstomaatjes en snijd ze in 2. Snijd de feta in hapklare blokjes, meng met de rest van de olijfolie en kruid af met peper. Schil en snijd de mango in blokjes.
4
Voeg de feta, de spekjes, de mango blokjes, de edamameboontjes, de kerstomaatjes, de rucola bij de pasta en meng alles goed door elkaar.
1
Kook de pasta zoals vermeld op de verpakking. Giet af en meng met de helft van de olijfolie in een grote schaal en kruid met de mango currypoeder.
2
Bak de spekblokjes in een antikleefpan eerst op laag vuur. Zo zorg je ervoor dat de vet smelt en dat de gebakken spekjes echt krokant zijn en niet te donker.
3
Spoel de kerstomaatjes en snijd ze in 2. Snijd de feta in hapklare blokjes, meng met de rest van de olijfolie en kruid af met peper. Schil en snijd de mango in blokjes.
4
Voeg de feta, de spekjes, de mango blokjes, de edamameboontjes, de kerstomaatjes, de rucola bij de pasta en meng alles goed door elkaar.