Recept zoekresultatenPasta met Belgische bio kip
Recept zoekresultatenPasta met Belgische bio kip
  • Pasta met Belgische bio kip
    Nutri-Score A

Pasta met Belgische bio kip

Pasta met Belgische bio kipA
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 500 g kippenblokjes
  • 500 g bio groene asperges
  • 1 bio bloemkool
  • 500 g tagliatelle De Cecco
  • 6 el extra vierge olijfolie
  • 2 el kippenkruiden
  • 1 bussel waterkers (voor de waterkerscoulis)
  • 1 teen look (voor de waterkerscoulis)
  • 1,5 dl extra vierge olijfolie (voor de waterkerscoulis)
  • 1/2 citroen (voor de waterkerscoulis)
  • nootmuskaat (voor de waterkerscoulis)
  • peper (voor de waterkerscoulis)
  • zout (voor de waterkerscoulis)
  • 500 g kippenblokjes
  • 500 g bio groene asperges
  • 1 bio bloemkool
  • 500 g tagliatelle De Cecco
  • 6 el extra vierge olijfolie
  • 2 el kippenkruiden
  • 1 bussel waterkers (voor de waterkerscoulis)
  • 1 teen look (voor de waterkerscoulis)
  • 1,5 dl extra vierge olijfolie (voor de waterkerscoulis)
  • 1/2 citroen (voor de waterkerscoulis)
  • nootmuskaat (voor de waterkerscoulis)
  • peper (voor de waterkerscoulis)
  • zout (voor de waterkerscoulis)