Pasta met Belgische bio kip


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g kippenblokjes
- 500 g bio groene asperges
- 1 bio bloemkool
- 500 g tagliatelle De Cecco
- 6 el extra vierge olijfolie
- 2 el kippenkruiden
- 1 bussel waterkers (voor de waterkerscoulis)
- 1 teen look (voor de waterkerscoulis)
- 1,5 dl extra vierge olijfolie (voor de waterkerscoulis)
- 1/2 citroen (voor de waterkerscoulis)
- nootmuskaat (voor de waterkerscoulis)
- peper (voor de waterkerscoulis)
- zout (voor de waterkerscoulis)
- 500 g kippenblokjes
- 500 g bio groene asperges
- 1 bio bloemkool
- 500 g tagliatelle De Cecco
- 6 el extra vierge olijfolie
- 2 el kippenkruiden
- 1 bussel waterkers (voor de waterkerscoulis)
- 1 teen look (voor de waterkerscoulis)
- 1,5 dl extra vierge olijfolie (voor de waterkerscoulis)
- 1/2 citroen (voor de waterkerscoulis)
- nootmuskaat (voor de waterkerscoulis)
- peper (voor de waterkerscoulis)
- zout (voor de waterkerscoulis)