Mini-sandwiches met buffelmozzarella
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
Nog niet beoordeeldVegetarisch
Brunch
Voorgerecht
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- balsamico-azijn
- 1 pakje basilicum (bio)
- 1 bokaaltje gedroogde tomaten
- 2 bol van 250 g Garafalo Mozzarella di Bufala AOP
- Fleur de sel
- 3 eetlepels fruitige olijfolie (extra vierge)
- 6 miniciabatta's
- Peper van de molen
- 3 takjes bladpeterselie
- 1/2 radicchio
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2006062300006960001
F2019013100030620000
S2015072700381450000
S2005030300006550000
Laad nog 3 producten
Begin met koken
- Snijd de mozzarella in dikke plakken.
- Laat 4 gedroogde tomaten uitlekken en snijd ze in kleine blokjes. Snipper 5 basilicumblaadjes fijn. Knip de blaadjes van de peterselie af. Snij de radicchio in dunne repen.
- Meng in een schaal de olijfolie met de balsamicoazijn, de tomatenblokjes en de basilicum tot een vinaigrette. Breng op smaak met peper en zout.
- Snijd de ciabatta’s doormidden en toast ze lichtjes.
- Leg op elk bord een stuk brood. Leg er een beetje radicchio, peterselieblaadjes en plakken mozzarella op en lepel er wat van de vinaigrette over.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Vegetarisch
Brunch
Lunch
Voorgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2006062300006960001
F2019013100030620000
S2015072700381450000
S2005030300006550000
Laad nog 3 producten