Merveilleux met mokkaslagroom
door Sofie Dumont

Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 1 portie
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 5 dl verse room bio
- 2,5 el bloemsuiker
- 3 volle el oploskoffie
- 1,5 el cacaopoeder
- 300 g holle paaseieren van witte, pure en melkchocolade
- 6 eetbare bloemen (garnituur)
- 3 eiwitten op kamertemperatuur (100g)
- 100 g kristalsuiker (voor de meringues)
- 80 g bloemsuiker (voor de meringue)
- 5 dl verse room bio
- 2,5 el bloemsuiker
- 3 volle el oploskoffie
- 1,5 el cacaopoeder
- 300 g holle paaseieren van witte, pure en melkchocolade
- 6 eetbare bloemen (garnituur)
- 3 eiwitten op kamertemperatuur (100g)
- 100 g kristalsuiker (voor de meringues)
- 80 g bloemsuiker (voor de meringue)