Kippenbouten met sjalot, aardappelpuree en spinaziesalade


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 150 g jonge spinazieblaadjes
- 800 g loskokende aardappelen
- 80 g Fourme d'Ambert
- 5 g verse tijm
- 1 dl sojasaus
- 1,5 dl balsamicoazijn
- 2 e.l. olijfolie
- 50 g boter
- 8 kippenbouten
- 8 grote sjalotten
- 150 g jonge spinazieblaadjes
- 800 g loskokende aardappelen
- 80 g Fourme d'Ambert
- 5 g verse tijm
- 1 dl sojasaus
- 1,5 dl balsamicoazijn
- 2 e.l. olijfolie
- 50 g boter
- 8 kippenbouten
- 8 grote sjalotten