Recept zoekresultatenKalfspiccata met citroen en salie
Recept zoekresultatenKalfspiccata met citroen en salie
Delhaize logo
  • Kalfspiccata met citroen en salie
    B

Kalfspiccata met citroen en salie

Kalfspiccata met citroen en salieB
Gemiddeld
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 600 g fijne kalfslapjes ‘bruinen en opdienen’
  • 80 g Italiaanse rauwe ham
  • 4 citroenen bio
  • 200 g mozzarella ‘cucina’
  • 4 dl kalfsfond
  • 100 g heel koude gezouten boter
  • 3 el olijfolie
  • 10 g verse salie
  • 800 g bloemige aardappelen
  • 50 g boter
  • 5 cl olijfolie (voor de puree)
  • 600 g fijne kalfslapjes ‘bruinen en opdienen’
  • 80 g Italiaanse rauwe ham
  • 4 citroenen bio
  • 200 g mozzarella ‘cucina’
  • 4 dl kalfsfond
  • 100 g heel koude gezouten boter
  • 3 el olijfolie
  • 10 g verse salie
  • 800 g bloemige aardappelen
  • 50 g boter
  • 5 cl olijfolie (voor de puree)