
Hapjes met Oudendijk Gouda
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g vacuüm verpakte, gekookte bio-bieten
- 18 feuilles stevige slabladeren of Gemslabladeren
- 1 el oude sherryazijn
- 200 g Oudendijk Gouda BOB (oud of belegen)
- 5 cl gevogeltefond
- 2 el notenolie
- 2 e.l. olijfolie
- zout
- 500 g vacuüm verpakte, gekookte bio-bieten
- 18 feuilles stevige slabladeren of Gemslabladeren
- 1 el oude sherryazijn
- 200 g Oudendijk Gouda BOB (oud of belegen)
- 5 cl gevogeltefond
- 2 el notenolie
- 2 e.l. olijfolie
- zout