Snijd de helft van de sinaasappel in schijfjes en schil de zestes van de andere helft. Snijd de zeste in staafjes. Doe alles in een steelpan, samen met de wijn en de kruiden. Warm alles langzaam op, maar zorg ervoor dat de wijn niet kookt (max. 70°C).
2
Laat 2 min. rusten en schenk uit in een voorverwarmde kop of hittebestendig glas.
1
Snijd de helft van de sinaasappel in schijfjes en schil de zestes van de andere helft. Snijd de zeste in staafjes. Doe alles in een steelpan, samen met de wijn en de kruiden. Warm alles langzaam op, maar zorg ervoor dat de wijn niet kookt (max. 70°C).
2
Laat 2 min. rusten en schenk uit in een voorverwarmde kop of hittebestendig glas.
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 513; energie (kCal): 122; vetten (g): 2,3; verzadigde vetten (g): 0,2; koolhydraten (g): 13,9; suikers (g): 2,8; vezels (g): 1; eiwitten (g): 2,6; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 530,7
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 513; energie (kCal): 122; vetten (g): 2,3; verzadigde vetten (g): 0,2; koolhydraten (g): 13,9; suikers (g): 2,8; vezels (g): 1; eiwitten (g): 2,6; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 530,7