Gewonnen of verloren brood in mueslikorst
door Jeroen De Pauw
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldVegetarisch
Brunch
Dessert
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 12 dikke sneden brood
- 6 eieren
- Crunchy Apple Muesli Delhaize
- 150 ml halfvolle melk
- boter
- agavesiroop
- seizoensvruchten (vijgen, braambessen, bosbessen …)
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2004060808182930000
F2010083100116000000
Dit product is niet meer beschikbaar
S2012081300047040000
S2018032200041860099
Laad nog 3 producten
Begin met koken
- Snijd dikke sneden van een oud brood en verwijder de korstjes.
- Breek de eieren in een kom en klop ze los met de halfvolle melk. Sop het brood langs beide kanten in het eiermengsel tot het brood helemaal doordrongen is.
- Maak nu het paneermeel klaar door de muesli grof te malen met de mixer (niet te fijn, het mag geen poeder worden!). Giet het nu in een diep bord en wentel het brood er in om tot het helemaal bedekt is met muesli.
- Smelt wat boter in de pan en bak het brood langs beide kanten goudbruin.
- Dien op met seizoensvruchten en sprenkel er - voor de snoepers - nog wat agavesiroop over.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Brunch
Lunch
Dessert
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2004060808182930000
F2010083100116000000
Dit product is niet meer beschikbaar
S2012081300047040000
S2018032200041860099
Laad nog 3 producten