Gevogeltepastei

Moeilijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 205 g schorseneren (bokaal, uitgelekt gewicht)
- 1 grote ui
- 1/2 g boter
- 10 cl droge witte wijn
- 1 ei
- 25 cl kippenbouillon
- 4 kippenlevers
- 2 el bloem
- 1 snufje nootmuskaat
- 250 g Parijse champignons
- 100 g blokjes gedroogde Superano ham
- 2 vellen bladerdeeg
- 600 g kippenborstfilets
- 1 wortel
- 1 el olijfolie
- 205 g schorseneren (bokaal, uitgelekt gewicht)
- 1 grote ui
- 1/2 g boter
- 10 cl droge witte wijn
- 1 ei
- 25 cl kippenbouillon
- 4 kippenlevers
- 2 el bloem
- 1 snufje nootmuskaat
- 250 g Parijse champignons
- 100 g blokjes gedroogde Superano ham
- 2 vellen bladerdeeg
- 600 g kippenborstfilets
- 1 wortel
- 1 el olijfolie