Gerookte zalm met verse kaas en radijzen
door Sofie Dumont
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€€Score
Nog niet beoordeeldBrunch
Lunch
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 1 Porties
- 4 plakken gerookte zalm
- 100 g platte kaas
- 5 grote radijzen
- 1 eetlepel pompoenpitten
- 1 eetlepel zonnebloempitten
- olijfolie
- 2 sneetjes krokant brood 'Breakfast' Sigdal
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1996100700202900000
F2016122000139500000
S2021042000537440000
S2020123000483120000
Laad nog 1 producten
Begin met koken
Bereidingstijd : 10 min.
- Schik de sneetjes gerookte zalm op een bord. Klop de verse kaas lichtjes op tot een soepele massa en bestrijk er de zalm mee.
- Voeg de grote radijzen in fijne plakjes toe, samen met pompenzaden en zonnebloempitten. Kruid met peper en besprenkel met een scheutje olijfolie. Geef er sneetjes krokant brood bij.
Tip: Bestrooi het geheel met kruiden naar keuze voor een extra vers toetsje: dille, bieslook …
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Brunch
Lunch
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1996100700202900000
F2016122000139500000
S2021042000537440000
S2020123000483120000
Laad nog 1 producten