Gebakken wilde eend met zoete aardappelstoemp en eryngii-champignon

Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g filet van wilde eend
- 2 eryngii-champignons (uit mix paddenstoelen voor vlees)
- 3 el boter
- 30 g koude boter in blokjes
- 2 dl porto
- peper
- 800 g zoete aardappelen
- 1 snufje ras el hanout
- 300 g jonge spinazie
- 1/2 teentje knoflook
- 1 snufje nootmuskaat
- 20 g peperkoek
- 1 el gedroogde veenbessen (voor de afwerking)
- rozijnen (voor de afwerking)
- 800 g filet van wilde eend
- 2 eryngii-champignons (uit mix paddenstoelen voor vlees)
- 3 el boter
- 30 g koude boter in blokjes
- 2 dl porto
- peper
- 800 g zoete aardappelen
- 1 snufje ras el hanout
- 300 g jonge spinazie
- 1/2 teentje knoflook
- 1 snufje nootmuskaat
- 20 g peperkoek
- 1 el gedroogde veenbessen (voor de afwerking)
- rozijnen (voor de afwerking)