Recept zoekresultatenGebakken wilde eend met zoete aardappelstoemp en eryngii-champignon
Recept zoekresultatenGebakken wilde eend met zoete aardappelstoemp en eryngii-champignon
Delhaize logo
  • Gebakken wilde eend met zoete aardappelstoemp en eryngii-champignon

Gebakken wilde eend met zoete aardappelstoemp en eryngii-champignon

Gebakken wilde eend met zoete aardappelstoemp en eryngii-champignon
Gemiddeld
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 800 g filet van wilde eend
  • 2 eryngii-champignons (uit mix paddenstoelen voor vlees)
  • 3 el boter
  • 30 g koude boter in blokjes
  • 2 dl porto
  • peper
  • 800 g zoete aardappelen
  • 1 snufje ras el hanout
  • 300 g jonge spinazie
  • 1/2 teentje knoflook
  • 1 snufje nootmuskaat
  • 20 g peperkoek
  • 1 el gedroogde veenbessen (voor de afwerking)
  • rozijnen (voor de afwerking)
  • 800 g filet van wilde eend
  • 2 eryngii-champignons (uit mix paddenstoelen voor vlees)
  • 3 el boter
  • 30 g koude boter in blokjes
  • 2 dl porto
  • peper
  • 800 g zoete aardappelen
  • 1 snufje ras el hanout
  • 300 g jonge spinazie
  • 1/2 teentje knoflook
  • 1 snufje nootmuskaat
  • 20 g peperkoek
  • 1 el gedroogde veenbessen (voor de afwerking)
  • rozijnen (voor de afwerking)