Gebakken vegetarische pensen met appels, noten en Luikse siroop

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 appels
- 2 el arachideolie
- 20 cl droge witte wijn
- 2 afgestreken el express bindmiddel voor bruine sauzen
- kervel voor de afwerking
- 100 g Luikse siroop
- peper
- 4 Quorn pensen
- 1 kg puree met olijfolie Delhaize
- 50 g walnootpitten
- 2 appels
- 2 el arachideolie
- 20 cl droge witte wijn
- 2 afgestreken el express bindmiddel voor bruine sauzen
- kervel voor de afwerking
- 100 g Luikse siroop
- peper
- 4 Quorn pensen
- 1 kg puree met olijfolie Delhaize
- 50 g walnootpitten