
Gebakken pladijs met homemade tartaar en krielaardappelen


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 pladijzen
- 1 citroen
- 1 bussel waterkers
- 800 g krielaardappelen
- 1 el bloem
- 2 el boter
- 5 g verse tijm
- 10 g verse krulpeterselie
- 1 eigeel
- 1 kl mosterd
- 1 el witte wijnazijn
- 1 dl slaolie
- 1 kl augurkjes
- 1 kl zilveruitjes
- 1 kl kappertjes
- 5 g peterselie
- peper
- 4 pladijzen
- 1 citroen
- 1 bussel waterkers
- 800 g krielaardappelen
- 1 el bloem
- 2 el boter
- 5 g verse tijm
- 10 g verse krulpeterselie
- 1 eigeel
- 1 kl mosterd
- 1 el witte wijnazijn
- 1 dl slaolie
- 1 kl augurkjes
- 1 kl zilveruitjes
- 1 kl kappertjes