Fondue van de chef met witte porto

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g Fondue ‘helft-helft’ Taste of Inspirations
- 3 dl witte porto
- 16 g maiszetmeel
- peper
- 200 g zwarte pensen
- 600 g krielaardappelen
- 1 dikke appel
- 100 g kleine gedroogde vijgen
- 100 g Medjool dadels
- 2 fijne stokbroodjes met noten en rozijnen (af te bakken)
- 150 g peperkoek met honing en noten Averbode
- 10 g boter
- 1 bosje tijm
- 150 g ontbijtspek
- 1 grote appel
- 800 g Fondue ‘helft-helft’ Taste of Inspirations
- 3 dl witte porto
- 16 g maiszetmeel
- peper
- 200 g zwarte pensen
- 600 g krielaardappelen
- 1 dikke appel
- 100 g kleine gedroogde vijgen
- 100 g Medjool dadels
- 2 fijne stokbroodjes met noten en rozijnen (af te bakken)
- 150 g peperkoek met honing en noten Averbode
- 10 g boter
- 1 bosje tijm
- 150 g ontbijtspek
- 1 grote appel