Recept zoekresultatenFondue van de chef met witte porto
Recept zoekresultatenFondue van de chef met witte porto
Delhaize logo
  • Fondue van de chef met witte porto

Fondue van de chef met witte porto

Fondue van de chef met witte porto
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 800 g Fondue ‘helft-helft’ Taste of Inspirations
  • 3 dl witte porto
  • 16 g maiszetmeel
  • peper
  • 200 g zwarte pensen
  • 600 g krielaardappelen
  • 1 dikke appel
  • 100 g kleine gedroogde vijgen
  • 100 g Medjool dadels
  • 2 fijne stokbroodjes met noten en rozijnen (af te bakken)
  • 150 g peperkoek met honing en noten Averbode
  • 10 g boter
  • 1 bosje tijm
  • 150 g ontbijtspek
  • 1 grote appel
  • 800 g Fondue ‘helft-helft’ Taste of Inspirations
  • 3 dl witte porto
  • 16 g maiszetmeel
  • peper
  • 200 g zwarte pensen
  • 600 g krielaardappelen
  • 1 dikke appel
  • 100 g kleine gedroogde vijgen
  • 100 g Medjool dadels
  • 2 fijne stokbroodjes met noten en rozijnen (af te bakken)
  • 150 g peperkoek met honing en noten Averbode
  • 10 g boter
  • 1 bosje tijm
  • 150 g ontbijtspek
  • 1 grote appel