Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

Recept zoekresultatenEenpanspotje van vis met venkel en aardappelen
Delhaize logo
  • Eenpanspotje van vis met venkel en aardappelen
    A

Eenpanspotje van vis met venkel en aardappelen

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€

Score

Nog niet beoordeeld
Overig
Hoofdgerecht
Eenpanspotje van vis met venkel en aardappelenA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 600 g roodbaarsfilets
  • 1 venkel
  • 200 g erwten (diepgevroren)
  • 800 g aardappelen
  • 2 blokjes visbouillon
  • peper

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Roodbaarsfilet

Delhaize

Roodbaarsfilet

3 × +/- 220 gr

+/-€15,84

Doperwten | Extra fijn | Bokaal

Hak

Doperwten | Extra fijn | Bokaal

230 gr

€2,39

Aardappel | Vastkokend 1kg

Delhaize

Aardappel | Vastkokend 1kg

1 kg

€2,79

Finesse Bouillon | Vis | 12 Bouillonblokjes

Knorr

Finesse Bouillon | Vis | 12 Bouillonblokjes

12 x 10 gr

€2,99

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Wit | Gemalen

Delhaize

Kruiden | Peper | Wit | Gemalen

45 gr

€1,29

Totaal:
+/-€24,01

Begin met koken

Bereidingstijd: 30 min

  1. Doe de geschilde en in stukken gesneden aardappelen in een kookpot. Voeg 1 L water en de verkruimelde bouillonblokjes toe. Breng aan de kook en voeg de in fijne reepjes gesneden venkel (bewaar het loof) toe. Laat 15 minuten zacht koken met halfopen deksel.
  2. Voeg de erwten toe, laat terug aan de kook komen en doe er dan de in blokjes gesneden vis bij. Laat nog 3 minuten op zacht vuur koken. Neem van het vuur, dek af en laat 2 minuten rusten.
  3. Breng op smaak met peper en zout en serveer warm, versierd met het venkelloof.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 400; energie (kCal): 95; vetten (g): 1,6; verzadigde vetten (g): 0,2; koolhydraten (g): 9,5; suikers (g): 1; vezels (g): 4; eiwitten (g): 8,8; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 395,01
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieA
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 400; energie (kCal): 95; vetten (g): 1,6; verzadigde vetten (g): 0,2; koolhydraten (g): 9,5; suikers (g): 1; vezels (g): 4; eiwitten (g): 8,8; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 395,01
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Andere wereldkeuken
Overig
Diner
Andere
Hoofdgerecht
  • Eenpanspotje van vis met venkel en aardappelen
    A

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Roodbaarsfilet

Delhaize

Roodbaarsfilet

3 × +/- 220 gr

+/-€15,84

Doperwten | Extra fijn | Bokaal

Hak

Doperwten | Extra fijn | Bokaal

230 gr

€2,39

Aardappel | Vastkokend 1kg

Delhaize

Aardappel | Vastkokend 1kg

1 kg

€2,79

Finesse Bouillon | Vis | 12 Bouillonblokjes

Knorr

Finesse Bouillon | Vis | 12 Bouillonblokjes

12 x 10 gr

€2,99

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Wit | Gemalen

Delhaize

Kruiden | Peper | Wit | Gemalen

45 gr

€1,29

Totaal:
+/-€24,01

Deze recepten kan je ook leuk vinden