Eclairs met mousse van gerookte Ardeense forelfilet
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
5 op 5
Ingrediënten voor 6 Porties
- 5 cl room
- zwarte peper
- 4 eclairs (zie recept voor eclairs)
- 110 g gerookte Ardeense forelfilet
- 3 el verse kaas, bv. Philadelphia (voor de garnering)
- 5 el verse kaas, bv. Philadelphia
- 1 eiwit
- 50 g foreleitjes
- dille
- zwarte peper
Ingrediënten voor 6 personen
Toon:

Delhaize
Room Light 7%
20 cl

€0,61

Delhaize
Mini-eclairs
12 st
€2,15

Delhaize
Forel | Filet | Gerookt
125 gr
€2,99

Philadelphia
Smeerkaas | Kruidenkaas | Fijne Kruiden
185 gr
€2,65

Gabriel
Foreleieren
50 gr
€3,99

Delhaize
Dille | kruiden | Verpakt
20 gr
€1,65
Reeds in je keuken

Delhaize
Kruiden | Peper | Wit | Gemalen
45 gr
€1,29

Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st

€2,19

Delhaize
Kruiden | Peper | Wit | Gemalen
45 gr
€1,29
Totaal:
€14,04
Begin met koken
Bereidingstijd: 20 min
- Meng de gerookte forelfilets met 2 el van de kaas en de room. Zout, peper. Klop het eiwit stijf en voeg het eraan toe. Meng voorzichtig. Giet in een gladde spuitzak van 1 cm.
- Open de eclairs aan één kant en vul ze met de forelmousse. Sluit de eclairs.
- Giet de rest van de kaas voor de garnering in de spuitzak en breng een streepje bovenop de eclairs aan. Werk af met de foreleitjes en toefjes dille. Peper.
Kooktip
Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Ingrediënten voor 6 personen
Toon:

Delhaize
Room Light 7%
20 cl

€0,61

Delhaize
Mini-eclairs
12 st
€2,15

Delhaize
Forel | Filet | Gerookt
125 gr
€2,99

Philadelphia
Smeerkaas | Kruidenkaas | Fijne Kruiden
185 gr
€2,65

Gabriel
Foreleieren
50 gr
€3,99

Delhaize
Dille | kruiden | Verpakt
20 gr
€1,65
Reeds in je keuken

Delhaize
Kruiden | Peper | Wit | Gemalen
45 gr
€1,29

Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st

€2,19

Delhaize
Kruiden | Peper | Wit | Gemalen
45 gr
€1,29