Driekoningentaart met frangipane

Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 eierdooier
- 3 plakken bladerdeeg Herta
- 2 kl room
- 2 hele eieren (voor de frangipanecrème)
- 1 kleine eidooier (voor de frangipanecrème)
- 200 g amandelpoeder (voor de frangipanecrème)
- 1,5 dl melk (voor de frangipanecrème)
- 2 of 3 el amaretto (voor de frangipanecrème)
- 15 g maizena (voor de frangipanecrème)
- 130 g kristalsuiker (voor de frangipanecrème)
- 95 g boter (voor de frangipanecrème)
- 1 eierdooier
- 3 plakken bladerdeeg Herta
- 2 kl room
- 2 hele eieren (voor de frangipanecrème)
- 1 kleine eidooier (voor de frangipanecrème)
- 200 g amandelpoeder (voor de frangipanecrème)
- 1,5 dl melk (voor de frangipanecrème)
- 2 of 3 el amaretto (voor de frangipanecrème)
- 15 g maizena (voor de frangipanecrème)
- 130 g kristalsuiker (voor de frangipanecrème)
- 95 g boter (voor de frangipanecrème)