Dimsums met kreeft

Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 230 g patisseriebloem
- 1/4 bosje koriander
- 3 cm gember (voor de saus)
- 1 el sojasaus (voor de vulling)
- 2 takjes groene ui (grof bieslook)
- 1 kl mirin
- 4 el zuivere sesamolie
- bloem voor het werkoppervlak
- 3 gekookte babykreeften
- 1 limoen (het sap)
- zout
- 1 mespunt piment in poedervorm
- 230 g patisseriebloem
- 1/4 bosje koriander
- 3 cm gember (voor de saus)
- 1 el sojasaus (voor de vulling)
- 2 takjes groene ui (grof bieslook)
- 1 kl mirin
- 4 el zuivere sesamolie
- bloem voor het werkoppervlak
- 3 gekookte babykreeften
- 1 limoen (het sap)
- zout
- 1 mespunt piment in poedervorm