Chocoladepizza met fruit


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g diepgevroren rode vruchten
- 2 el kokosschilfers
- 1,5 dl room
- 70 g Callets Dessert Jacques (of gehakte culinaire pure chocolade)
- 1 el kristalsuiker
- 1 el bloemsuiker
- 1 kleine gelatineblaadje
- 2 takjes munt
- 200 g zelfrijzende bloem + een beetje voor het werkblad (voor het deeg)
- 180 g yoghurt natuur (voor het deeg)
- 30 g Callets Dessert Jacques (of gehakte culinaire pure chocolade) (voor het deeg)
- 250 g diepgevroren rode vruchten
- 2 el kokosschilfers
- 1,5 dl room
- 70 g Callets Dessert Jacques (of gehakte culinaire pure chocolade)
- 1 el kristalsuiker
- 1 el bloemsuiker
- 1 kleine gelatineblaadje
- 2 takjes munt
- 200 g zelfrijzende bloem + een beetje voor het werkblad (voor het deeg)
- 180 g yoghurt natuur (voor het deeg)
- 30 g Callets Dessert Jacques (of gehakte culinaire pure chocolade) (voor het deeg)