Chocoladecupcakes met aardbeien en frambozenmeringues


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 12 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 12 papieren baking cups
- 2 spuitzakken
- 125 g zelfrijzende bloem (voor de cupcakes)
- 100 g kristalsuiker (voor de cupcakes)
- 100 g Callets Dessert (of gehakte pure culinaire chocolade) (voor de cupcakes)
- 120 g boter (voor de cupcakes)
- 1 snufje zout (voor de cupcakes)
- 250 g aardbeien (voor de garnituur)
- 150 g mascarpone (voor de garnituur)
- 2 el bloemsuiker (voor de garnituur)
- 100 g Callets Dessert (of gehakte pure culinaire chocolade) (voor de garnituur)
- 1 zakje frambozenmeringues Tarte à Moi (50 g) (voor de garnituur)
- 25 g boter (voor de garnituur)
- 1 snufje zout (voor de garnituur)
- 2 eieren (voor de cupcakes)
- 12 papieren baking cups
- 2 spuitzakken
- 125 g zelfrijzende bloem (voor de cupcakes)
- 100 g kristalsuiker (voor de cupcakes)
- 100 g Callets Dessert (of gehakte pure culinaire chocolade) (voor de cupcakes)
- 120 g boter (voor de cupcakes)
- 1 snufje zout (voor de cupcakes)
- 250 g aardbeien (voor de garnituur)
- 150 g mascarpone (voor de garnituur)
- 2 el bloemsuiker (voor de garnituur)
- 100 g Callets Dessert (of gehakte pure culinaire chocolade) (voor de garnituur)
- 1 zakje frambozenmeringues Tarte à Moi (50 g) (voor de garnituur)
- 25 g boter (voor de garnituur)
- 1 snufje zout (voor de garnituur)
- 2 eieren (voor de cupcakes)